начало
 
Продукти Продукти
Интериорни Врати и входни врати

Интериорните врати предлагани от нас са идеални за апартаменти, къщи, хотели, офиси, супермаркети, летища, заведения, банки и други обществени места.Вратите, предлагани от нас са едно перфектно съчетание от изолация и сигурност, качество и модерен дизайнИнтериорните врати предлагани от нас са идеални за апартаменти, къщи, хотели, офиси, супермаркети, летища, заведения, банки и други обществени места.Вратите, предлагани от нас са едно перфектно съчетание от изолация и сигурност, качество и модерен дизайн.В търговските обекти на Bauzentrum можете да намерите врати на утвърдената в много държави в Европа марка PORTA DOORS. PORTA е първа на полския пазар сред производителите на комплексни системи за врати и врати, необходими при строителството и обзавеждането на хотелски комплекси, заведения и административни обекти. Нашите системи отговарят на специалните строителни изисквания, включително и за звукоизолация и пожарна безопасност.

 interiorni vrati-bauzentrum

http://porta-doors.bg/

PORTA постоянно предлага на пазара редица новаторски решения. Едно от тях е и регулируемата каса, която промени технологията за вътрешно оформление на помещенията. Независимо от функционалното си разнообразие, всички врати са еднакви на външен вид и не се различават от останалите врати в помещението. Новите фабрики бяха предпоставка за въвеждането на пазара на голям брой нови продукти, като например метални каси, които се произвеждат във фабриката в гр. Сувалки. С всяка година обема на производството ни се увеличава и понастоящем произвеждаме 85000 врати и 50000 каси на месец. PORTA има търговски взаимоотношения и доставя продукцията си в много страни от Източна Европа PORTA разполага със сертификати и технически свидетелства издадени от упълномощени научно-изследователски институти. Наличието им позволява използването на произвежданите врати в строителството съгласно изискванията на законодателството. Признание за ефективното управление на предприятието е и полученият сертификат за качество ISO 9001 за всички наши фабрики.
interiorni vrati-bauzentrum

http://porta-doors.bg/ 

Налични са много цветове и модели на крилата Агат. Крилата са съвместими както с вече наличните в жилищата входни каси, изработени в съответствие с полските стандарти, така и с предлаганите от фирмата Porta специални метални каси, изработени от поцинкована листова стомана с дебелина 1.2 mm. Използуването на специалните каси, производство на Porta, гарантират безаварийната работа на вратите.

stroiko-vrati-doors-bauzentrum

http://porta-doors.bg/ 


Агат са най-икономичните входни врати за жилища. Използуваната в тези крила специална конструкция гарантира, че крилата няма да се деформират под влияние на разликите в температурите и влажността. Налични са много цветове и модели на крилата Агат. Крилата са съвместими както с вече наличните в жилищата входни каси, изработени в съответствие с полските стандарти, така и с предлаганите от фирмата Porta специални метални каси, изработени от поцинкована листова стомана с дебелина 1.2 mm. Използуването на специалните каси, производство на Porta, гарантират безаварийната работа на вратите.

КОНСТРУКЦИЯ НА КРИЛОТО

Рамката на крилото е изработена от слепено хвойново дърво. Крилото е запълнено от с ПДЧ (талашит) с тръбни отвори. Крилото е допълнително усилено с вътрешна рамка. Рамката, заедно със запълнителя, е облепена от двете страни със сандвич плоча със специална конструкция (алуминий / HDF). ПЕРИФЕРИЯ НА КРИЛОТО Страничните и горният краища на крилото са облепени. Крилото е изпълнено във вариант четвъртинка. ПОКРИТИЕ Крилото е покрито с ламинат CPL с дебелина 0.2 mm, 0.7 mm или с корав материал на основата на PVC:

• Махагон

• Бял "дървесна шарка"

• Бук

• Бял гладък

• Светъл дъб

• Клен

• Сив "дървесна шарка"

 interiorni vrati-bauzentrum porta doors

http://porta-doors.bg/

Крила фрезовани:

 

• Светъл бук

• Eлша

• Ябълка

• Орех

• Вишня

• Бял

 

Вратите Минимакс означават - минимална цена срещу максимално качество. Тяхната здравина и естетика на повърхността са повлияли на големия им успех, потвърден от стотиците хиляди бройки, произведени до настоящия момент във фабриката (на) Porta. За крилата Минимакс предлагаме каси Минимакс, Porta-System, а също така и метални каси Porta.

КОНСТРУКЦИЯ НА КРИЛОТО

Конструкцията на крилото е изпълнена от лепено хвойново дърво. За запълнител на крилото е използувана плоча тип пчелна пита или лист - ПДЧ (талашит) с тръбни отвори. Рамката, заедно със запълнителя е облепена от двете страни с лист HDF. ПЕРИФЕРИЯ НА КРИЛОТО Обработка на периферията на крилото: профил. Двата странични края и горният край на крилото са облепени. ПОКРИТИЕ Крилото на вратата е покрито с безцветна водноразтворима боя от нова генерация. Рамката на крилото е облепена с ламинат, рамката - боядисана. ЦВЯТ бял МОДЕЛ Еднокрилни: плътни, с малка рамка, за тоалетни, с голяма рамка, частично остъклени. Двукрилни: плътни, с малка рамка, с голяма рамка Касата Минимакс за дебелини на стената 60 mm и 100 mm се комплектува с вътрешните крила Минимакс, а също така и с други крила, изпълнени в съответствие с полските стандарти. Касата, характеризираща се с проста конструкция и предназначена за самостоятелен монтаж в жилището, се доставя на клиента в разглобен вид. Предлага се в 6 цвята. Достъпната цена и високото качество са характеристики благодарение на които касите Минимакс се ползуват с все по-голяма популярност.

КОНСТРУКЦИЯ НА КРИЛОТО

Касата се състои от: хоризонтална и две вертикални греди (изпълнени от MDF) архитрави (допълнителен вариант) полушарнирни панти накладки обшивка за защита на долната част на касата Касата се произвежда и доставя на клиента в разглобен вид за монтаж на място.

ЦВЯТ

Касата е облепена и е налична в следните цветове: бял, дъб, ябълка, елша, вишня, круша. VRATI porta doors

<< Назад