начало
 
Мазилки Мазилки
weber.therm Индивидуален стил
 
Системата weber.therm Индивидуален стил не поставя никакви ограничения от гледна точка на възможностите за крайно покритие на системата.Икономически изгодните топлоизолационни плочи от фасаден полистирол в комбинация с декоративните варианти за крайно покритие на минерална основа, допринасята за изключителен външен вид на вашата къща и добри технически качества на вашата топлоизолацията.


 weber.therm Престиж
 
Топлоизолационна система на база топлоизолационни плоскости от каменна минерална вата.


 weber.therm Фамилия
 
weber.therm Фамилия топлоизолационна система отговаря от техническа и икономическа гледна точка на всички изисквания за външна топлоизолация, като постига дълготрайност във времето и ниска себестойност.


 weber.therm Флекс
 
Топлоизолационната система weber.therm Флекс се изпълнява с лепилен и шпакловъчен материал несъдържащ цимент, който е изключително еластичен и може да се полага върху основи от дърво, аквапанели и други подобни материали. В комбинация с EPS топлоизолационните плочи се постига оптимален вариант на системата за детайли около прозорци, покриви и т.н.


 пакловъчни смеси и мазилки
 


 weber.san Бяла фина мазилка
 
Фабрично произведена суха мазилка на варо-циментова основа за прилагане като фина мазилка при саниране и реновиране на стари фасади. Фабрично подготвеният материал е подходящ като фина мазилка върху груби основи и е добра основа за измазване с боя. Отличава се с висока паропропускливост и добро сцепление към основата. Готовата за боядисване фина мазилка има гладка, равномерна повърхност, която е подходяща за органични и минерални бои за външни и вътрешни повърхности.


 weber.san Супер фина мазилка
 
Суха фина мазилка със състав, облагороден с полимери. За реновиране и изравняване на стари и нови фасади.


 weber 100G
 
Сух цименто-пясъчен разтвор за зидане на блокове от газобетон.


 weber 201P Хастарна мазилка
 
Готова суха варо-циментова хастарна мазилка за измазване на фасади на нови и стари сгради. Специалният състав на мазилката и подходящият зърненометричен състав спомага за рационална обработка (висока машинна производителност) и осигурява добро сцепление към основата. Мазилката отговаря на изискванията на строителната физика и биологично вярното изграждане на строежа на зида и е с добра паропропускливост. За да се осигури оптимална защита от атмосферните влияния, се препоръчва крайно покритие от weber.min Благородни мазилки. 201P Хастарна варо-циментовата мазилка се обработва с всички разпространени на пазара мазилкови машини. Със същия успех може да се обработва и ръчно.


 weber 460P Лепилно-шпакловъчна смес
 
Готова за употреба прахообразна лепилно-шпакловъчна смес със свързване на база на цимент-изкуствена смола. За лепене на фасадни топлоизолационни плочи и/или полагане на стъклотекстилна мрежа като армиращ слой при топлоизолационни системи.


 weber M707 Пастообразно лепило
 
Готово за употреба силно еластично пастообразно лепило на база изкуствени смоли за полагане на топлоизолационни плоскости.


 weber M708 Шпакловъчна смес
 
Готова за употреба, несъдържаща цимент, обогатена с изкуствени смоли пастообразна шпакловъчна смес с повишени еластични свойства.


 weber M752 Лепилно-шпакловъчна смес
 
Прахообразна лепилно-шпакловъчна смес за приложение във weber.therm Престиж. Топлоизолационна система. За шпакловане на фасадни повърхности.


Тънкослойни мазилки
 


 weber.deko Пердашена мазилка
 
Декоративна мазилка за вътрешни стени от естествени материали за постигане на модерна концепция, устойчива на триене и миене.


 weber.deko Структурна мазилка
 
Декоративна, готова за полагане вътрешна мазилка с равномерна драскана структура. Не съдържа разтворители. Лесна за полагане. Богат избор на структури.


 weber.min Благородна мазилка
 
Фабрично произведена, суха, цветна благородна мазилка на минерална основа със специални подобрители.


 weber.min Пердашена мазилка (суха)
 
Минерална драскана мазилка на варо-циментова основа с мраморни зърна.


 weber.pas Декофино
 
Пастообразна тънкослойна мазилка, предназначена специално за оформяне около прозорци и декоративни повърхности, 1 мм. С висока пропускливост на водни пари. Устойчива на алкали, изгорели газове и на миене. Мразоустойчива. Незапалима.


 weber.pas Екстраклийн мазилка
 
Готова за обработка, висококачествена тънкослойна мазилка на база калиево водно стъкло и силиконова смола. Пастообразна. Силно водоотблъскваща, високо паропропусклива, ниска замърсяемост, устойчива на алкали и отработени газове, устойчива на измиване, студоустойчива, негорима. weber.pas Колорит
 
Готова за обработка пастообразна, еластична, структурна мазилка със свързващ материал изкуствена смола. Във вариант пердашена и влачена структура, със зрънца от различна големина. В модерен асортимент от цветове, с течен цветен грунд. weber.pas Мармолит
 
Готова за обработка, пастообразна, студо- и водоустойчива мазилка на база водоразтворима изкуствена смола. Варианти с фини, средни и едри камъни и в богат асортимент от цветове. С грунд и съответно с грундова паста за едрата фракция.


 weber.pas Моделфино
 
Тънкослойна мазилка, предназначена за постигане на гладки/моделирани повърхности. Използва се върху weber.therm топлоизолационни системи за постигане на максимална гладкост. Силно водоотблъскваща. Висока пропускливост на водни пари. Устойчива на алкали и изгорели газове. Устойчива на миене. Мразоустойчива.


 weber.pas Полимерна мазилка
 
Готова за обработка пастообразна, еластична, структурна мазилка със свързващ материал изкуствена смола. Във вариант пердашена и влачена структура, със зрънца от различна големина. В модерен асортимент от цветове, с течен цветен грунд.


 weber.pas Силикатна мазилка
 
Готова за обработка пастообразна фасадна мазилка с минерално свързващо вещество калиево водно стъкло. Богата гама от цветове, във влачена и пердашена структура. Към нея се прилага течен цветен грунд.


 weber.pas Силиконова мазилкa
 
Готова за обработка пастообразна тънкослойна мазилка със свързващо вещество силиконова смола, в различни структури на повърхността и в богата цветова гама. Прилага се с течен предварително оцветен грунд.