начало
 
Лепила Лепила


weber.col Екстра Флекс
 
Висококачествено сиво прахообразно лепило за плочки с висока еластичност, което позволява използването му на места с голяма натовареност. Лепилото гарантира висока устойчивост на покритието при външни и вътрешни условия. Подходящо за полагане на плочка върху плочка, полагане на покрития върху подово отопление, плувни басейни, фасади или дървени основи.


 weber.col Паста
 
Готово за употреба пастообразно лепило за полагане на керамични плочки върху стени във вътрешни помещения.


 weber.col Профи
 
Универсално лепило за полагане на всички видове плочки върху основи от бетон, вароциментови мазилки и всякакви минерални основи. Подходящо е за полагане на керамични плочки, теракота, гранитогрес, естествени каменни облицовки и стъклокерамични плочки.


 weber.col Профи Бял
 
Прахообразно лепило с бял цвят от висок клас за полагане на керамични плочки, гранитогрес и стъклокерамика. Лепилото е с бял цвят, което го прави особено подходящо за естествени каменни облицовки от полупрозрачни плочи като мрамор, както и за стъклокерамични плочки.


 weber.col Стандарт
 
Прахообразно лепило на циментова основа с добавен пластификатор, подходящо за полагане на керамични плочки върху стени и подове при вътрешни условия.


 weber.col Флекс
 
Висококачествено сиво прахообразно лепило за плочки с повишена еластичност, което позволява използването му в помещения с голяма натовареност. Лепилото гарантира висока устойчивост на покритието при външни и вътрешни условия. Подходящо за полагане на плочка върху плочка и полагане на покрития върху подово отопление.