начало
 
Продукти Продукти
Топлоизолационни системи,мазилки и бои

Баумит-групата има производствени и търговски клонове в 15 държави от Централна, Южна и Източна Европа. В Словакия "Баумит" е лидер на пазара, в Чехия е сред челната тройка, а "Баумит Румъния" е втората по големина фирма за производство на строителни материали в страната. През 2003 г. с присъединяването на "Байосан" - една от водещите фирми за производство на строителни материали в Германия, собственост на концерна станаха още 10 завода. Оборотът на Баумит-групата в рамките на холдинга само за 2005-та година възлиза на 545 млн. евро.

 

Баумит предлага всичко за фасадата - топлоизолационни системи, мазилки, бои. Топлоизолационните системи "Баумит" са икономически изгодни, трайни във времето и намаляват разходите за отопление до 50%. Те позволяват освен изолиране и перфектно архитектурно оформяне на фасадата.

 

Сертифицирани са по ETAG - норми многократно по-строги от съществуващите в момента европейски норми. Баумит България ЕООД за кратко време се утвърди като водеща на пазара на топлоизолационни системи в България. Голям брой съвременни сгради са "опаковани" с материали „Баумит". Много от старите фасади по програма "Красива България" са възродени за нов живот с мазилките и боите на "Баумит".


Анализът на средствата, необходими за поддръжка и ремонт на фасадата, говори категорично в полза на Интергрираната топлоизолационна система. Инвестицията в една топлоизолирана фасада се изплаща неимоверно бързо чрез намалени енергийни разходи, чрез печелене на пространство и възможност за постигане на елегантна конструкция при новото строителство.

 

 

 

 

Топлоизолационна Система

 

Топлоизолацията на една сграда е изключително важен фактор за енергоспестяването и намаляването на разходите за отопление.Ние Ви гарантираме това с полагането на една качествено топлоизолационна система която ще направи домът/офиса Ви по уютен и топъл.

Намаляване на разходите за отопление с до 50%!!!

Предложената от нас топлоизолационна система Ви дава готови технически решения и материали. Приложима е върху различни видове основи, така и при рекунструкция и ремонт на съществуващи сгради. Дава цялостна защита на сградата и предотвратява образуването на термомостове. Няма загуба на жилищно пространство. Можете да реализирате вашите индивидуални идеи за оформление на сградата. Необходими материали за изграждане на една качествена топлоизолационна система:

  1. Топлоизолационни плочи AUSTROTHERM EPS /експандиран полистирил/ с приложение на фасади и вътрешни помещения. Препоръчителна дебелина на плочата 5 см.
  2. Лепило за топлоизолация BAUMAT – полимеро-циментова лепилна смес с пропиленови влакна за лепене на топлоизолационни плоскости. Разход: 4 кг/ кв.м. Опаковка: 25 кг.
  3. Стъклотекстилна мрежа /алкалоустойчива/. Ширина на бримката 4мм x 4 мм.
  4. Набивни PVC дюбели с различни дължини.
  5. Предварително заготвена суха смес KNAUF EDELPUTZ на циментова основа с хидрофобни добавки за полагане на завършващ слой. Едрина на зърната: 2 мм. Разходна норма: 4-5 кг/ кв.м.
  6. Универсален грунд BAUMIT за изравняване на попиващата способност и подобряване на сцеплението при последващо полагане на мазилка, осигурява равномерност на цвета на повърхностното покритие.
За ефективността от действието на една топлоизолационна система е от съществено значение не само качеството на материалите, а и правилността и качеството на нейното изпълнение.

Само така би могло да се очаква , че крайният резултат ще отговаря на вашите очаквания и ще оправдае вложените инвестиции. Изисквания: По време на полагане и свързване на топлоизолационната система температурата на въздуха и основата не трябва да са под + 5 градуса или над + 30 градуса. Не се допуска в отделните продукти да се добавят каквито и било материали и добавки. Последователност на монтажните работи: Подвеждане на нива /коти/. Бъркане на лепилната и шпакловачната смес. Лепене на топлоизолационни плочи. Дюбелиране на топлоизолационни плочи. Оформяне на ъгли, фуги и допълнително армиране Полагане на шпакловка или боя. Предложените продукти можете да намерите в строймаркетите BAUZENTRUM на адреси: София: бул. “Цариградско шосе” 319 тел: 02 /979 45 60 Пловдив: бул. “Васил Априлов” 124 А тел: 032/ 96 68 57 Пловдив: бул. “Асеновградско шосе” 3 тел: 032/ 62 77 69 За правилната експлоатация на Баумит Свързани топлоизолационни системи особено значение има проектирането на детайлите и коректното им изпълнение. Преди да се положи шпакловката по цялата фасада се извършват подготвителни мероприятия, които ще допринесат за завършения облик на фасадата. Това включва залагането на външни и вътрешни ъгли, завършващи профили, обработка на деформационни фуги и др. Предлагаме на Вашето внимание няколко особено необходими за правилното изграждане и безпроблемна експлоатация на топлоизолационната система профили.

<< Назад