начало
 
Продукти Продукти
Градински съдове

Kомпанията Терацино, основана през ранните 90' на миналия век, е специализирана в производството на градински, домашни, вътрешни и външни градински съдове, които се открояват, благодарение на тяхната изцяло или отчасти ръчна изработка. Терацино е запазена търговска марка, призната в цял свят, която се допълва от няколко новосъздадени технологични производства като Терацино-гланц, Терацино-лайт и т.н., които заедно рефлектират в един общ стил и философия на продукта, наречен Терацино Про-Натура. Целта на това позициониране е желанието на фирмата да поддържа екологичността на производство в хармония с природната среда, необходимо условие за намирането на топлина и уют в дома, офиса или градината ви.


При производството, компанията Терацино се фокусира най-вече върху:

• Високо-качетсвеното прозводство: Всеки продукт е уникален и изцяло завършен, всяка една гама е сертифицирана като влаго-устойчива и устойчива на външни атмосферни влияния. Прозводственият процес при гланцирането не включва оловно изгаряне при изпичането.

• Иновативност на използваните материали: Фирмата предлага на клиентите ново-разработени материали, целящи запазването на природните качества на продуктите едновременно с улесненяване на мобилността им, благодарение на по-олекотените материали.

• Модерен дизайн: свързан с изработката на продукта.

• Производствена концепция, свързана с жилищната среда: Създадена с цел да обогати градинската или жилищна среда.

Производствени мощности и работната среда са постоянно подобрявани в съответствие с развитието на пазара, мощностите са адаптивни към различните изисквания и спешните нужди на клиентите, като в същото време могат да осигурят задоволително представяне на ниво количествo. Продуктите на Терацино са регулярно дистрибутирани на Европейския, Американския и Японския пазар, с цел диверсификация на производството, използвайки разнообразни дистрибуционни канали.Конкурентните предимства на продуктите обхващат не само богатия избор на видове на продуктите, а са също така под формата на стил и качество, както и самото обслужване и пакетиране.

 
• VOLCANO TERRACINO

 
Серията Волкано на Терацино може да се представи като едно истинско „изригване" в програмното палниране на марката, търсещо разработването и реализацията на една нова серия от крайни продукти, която да увеличи предложеното многообразие от градински съдове. Тя веднага се откроява с това, че е първата разработена подобна серия от черна теракота, нещо което до голяма степен я прави уникална .
Изключително високите температури на нагряване, които изисква тази нова гама съдове, осигуряват необходимата влаго-устойчивост на крайния продукт, дори при наличие на тънкостенни такива, с цел да се повиши тяхната мобилност.
Компанията е решила също така да разнообрази обичайния си стил, произтичащ от естествено-тъмния отенък на тази серията като проектира и разработва специфична по вида си колекция от отличителни модели; Така както най-ценните камъни по света, „те наистина изглеждат, сякаш че са изригнали от недрата на Земята"


• TERRACINO Glazed Lite


Една истинска експлозия от цветове, навлизаща в Света на Терацино!
Допълнителна приятна изненада специално създадена за вас: връзката между естествено-гланциран краен продукт, комбиниран с олекотен материал ви осигурява идеална възможност да гарантирате оригиналност и уникалност на дома ви.
Ако целите да вдъхнете живот на всяко пространство, по всяко време на годината, то тази серия е за вас неизчерпаем избор от матирани цветове, които можете да използвате,за да изразите вашия персонален вкус и предпочитания, както и да свържете настроението от промяната на вашия дом, често пъти породена от вашия активен начин на живот. Тaзи изключително изискваща гама може да задоволи всички външнo- градински изисквания, като ви да ви зареди допълнително със съвременни емоционални решения. Освен това те могат да се вържат с вътрешните жилищни площи давайки израз на вашата същност и на това как искате да подредите дома си. Подливниците, разбира се, се доставят по заявка на клиента !!!


• TERRACINO Lite


Еволюционна гама от еко-продукти съставена от смесването на теракота и 100% естествени съставки. Терацино Лайт е разработена да предложи неповторим краен продукт, удоволетворяващ изискванията на по-запалените градинари, най-вече заради сравнително леката й тежест, осигуряваща здравословна среда за растенията благодарение на нейния естествен воден абсорбатор. Терацино лайт е разработен в повече естествено матирани или цветни тонове.

 

• TERRACINO Glazed Lite
• TERRACINO Petra Lite


Кънтри лайт серията предлага един микс от емоции, излъчващи старовековния чар на Природата: посредством нейния традиционен стил, продиктуван от старомоден - „наполовина-недовършен" дизайн и деликатния избор на естествено-матирани шарки. Сместа на материали е в сътветствие с марковата про-натурална политика като са направени изцяло от 100% естествени материали и всички продукти са:

- влагоустойчиви;
- олекотени;
- негорими;
- здравословни за растенията;

Накрая, но не е маловажно, цялата гама от предлагани градински съдове има 100% естестествена вътрешна обарботка, което осигурява много ефикасна система на воден резерв., допълнително обогатяваща и подобряваща ефекта, който тези съдове могат да имат върху растенията.Съдовете от тази серия са снабдени с специален прах, разположен по цялата вътрещност на съда, който при контакт с вода се превръща в желатин, пропускащ водата малко по малко според необходимостта която има засадено то растение. Когато засаждате в този съд, вие получвате една перфектна комбинация за градински съд, съставена от вода и почва за по-дълъг период. Тестовете показват че продължителността на този ефект ,след предварително напояване е много дълъг.
Тази патентoвана система за воден резерв е не само здравословна за растенията, водоспестяваща и енергоспетсяваща, но и ви предоставя чудесна възможност да отделите повече време за почивка, без да се съобразявате с растенията в дома ви.
Целта е да ви улесним в ежедневието - както по време на работата, така и през почивката ви.

 
• TERRAzzINO Lite


Еволюционна гама от еко-продукти съставена от смесването на теракота със 100% естествени съставки. Терацино Лайт е разработена да предложи неповторим краен продукт, удоволетворяващ изискванията на по-запалените градинари, най-вече заради сравнително леката си тежест, осигуряваща здравословна среда за растенията благодарение на нейния естествен воден абсорбатор. Терацино Лайт е разработен в два цветови тона: по-хладния classic Lead и по-топлото cappuccino

Terramix


Формулата на този материал е световно патентована: смесването с прецизност на най-добрите елементи от теракота и най-висококачествен пластмасов компонент. Отговорът на Терамикс продуктите е в много по-леките съдове, които все така предпазват здравето на растението в дългосрочен план, благодарение на пропускливостта и „дишащия ефект" на цялостната композиция. Изцяло естественото излъчване се допълва напълно от ръчнообработения външен вид на тази гама.


Теrracino

Постоянно обновяващата се гама от широк екип, създаден от дизайнери, които въвеждат на годишен принцип уникални модели и идейни проекти.Тerracino пресъздава усещане за топлината на прочутата тосканска традиция и затвърждава търсенето както на традиционен стил,така и изработване на нови тенденции.

 

 

 


<< Назад