начало
 
Продукти Продукти
Профисионални системи за отводняване

В Bauzentrum Вие можете да намерите богата гама от конструктивни решения на канали от неръждаема стомана със следните приложения: хранително- вкусова и промишлена промишленост, кухни, заведения за обществено хранене, месопреработвателни предприятия, фармацефтични заводи, басейни балнолечебни клиники, винарни и др. Всички компоненти на каналите предлагат максимална корозоустойчивост и покриват високите хигиенни изисквания отговарящи на европейските стандати.

 

                    

Aco Drain

Професионални системи за

повърхностно отводняване.

 

 

 

Aco Drain

Професионални системи за

повърхностно отводняване.

 

 

Aco Light

Системи и решения за

горно осветление...

 

 

Aco Markant

Светлинни шахти

тип "Английски двор".

 

 

 

Aco Self

Системи и елементи за

отводняване, предназначени

за дома и двора.

 

 

 Aco Stainless Steel

Канали, решетки и сифони

от неръждаема стомана.

 

  дизайн и пространство в банята

  Душканалът, вграден в пода на банята представлява красива комбинация между форма и функционалност. Така на практика се измества необходимостта от поддушово корито и ограниченията при проектиране и функционално позлване на пространството в банята.
 исококачествено решение както за луксозни бани, изпълнени от стъкло и каменни подове, така и за малки помещения, тъй като се избягват отпическите прегради. Перфектно решение също и за обществени сгради, където отсъствието на прегради е от особено значение.
 леят и решетката са изработени от висококачествена неръждаема стомана, в отговор на високите хигиенни изисквания в санитарните помещения.  Разнообразие от дизайнерски решетки от фино-полирана неръждаема стомана, които позволяват естетическо комбиниране на решетката с плочките, обзавеждането и цялостния стил на помещението.  Освен разнообразието от дизайнерски решетки от неръждаема стомана, системата предлага още едно функционално решение, което да отговори на специфични нужди при проектирането. Дизайнът Tile позволява граждане на подовата настилка в покриващата решетка на душ-канала. По този начин се постига максимално гладка и непрекъсната подова повърхност, където отново е осигурено оптимално отводняване чрез дискретен отвор в подовото покритие.

 

 

<< Назад